Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputaţii liberali Dragomir şi Lupu critică moţiunea pe buget depusă de democrat liberali

ro

23 Oct, 2012 20:14 1180 Marime text
Deputaţii de Constanţa ai PNL, Gheorghe Dragomir şi Mihai Lupu, comentează, în declaraţiile politice depuse astăzi la Camera Deputaţilor, asupra deciziei parlamentarilor democrat liberali de a depune o moţiune simplă pe buget.
Potrivit declaraţiilor preşedintelui Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, „membrii PDL încearcă cu disperare să mai recupereze, dacă mai e posibil acest lucru, câte ceva din intenţiile de vot ale electoratului. Chiar şi prin intermediul unui gest propagandistic, care are menirea doar să arunce în spatele celorlalţi toate daunele guvernărilor Boc-Ungureanu“. 
În plus, deputatul Dragomir consideră că „niciunul dintre cetăţenii acestei ţări nu este naiv să creadă propaganda portocalie a unui partid care s-a dovedit extrem de altruist cu toate categoriile sociale, a fost la fel de darnic şi s-a raportat, în toţi anii petrecuţi la guvernare, echitabil faţă de toţi: jignind, acuzând şi, mai ales, minţind!“, se arată într-un comunicat de presă.
La rândul său, vicepreşedintele PNL Constanţa, deputatul Mihai Lupu, este de părere că „PDL a guvernat după principiul <<după noi potopul>>, fapt văzut nu numai în abuzurile pe care guvernele pdl-iste le-au comis împotriva tuturor categoriilor sociale, ci şi în faptul că nu le-a păsat de consecinţele faptelor lor iresponsabile, neprevăzând fonduri bugetare suficiente pentru sfârşitul acestui an“. 
În acest context, parlamentarul liberal anunţă că Guvernul USL va lua toate măsurile necesare pentru a îndrepta haosul lăsat în urmă de PDL. „Guvernarea actuală a fost nevoită să funcţioneze pe bugetul croit în 2011 de către PDL, unul iresponsabil, de avarie. Guvernul a reuşit să corecteze o parte din dezechilibrele lăsate în urmă de PDL. Vom asigura fondurile necesare pentru pensii, salarii şi funcţionarea instituţiilor statului până la sfârşitul anului, problemele constatate urmând a fi rezolvate prin realocarea a aproximativ 3.5 miliarde de lei”, spune Mihai Lupu. 



Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii