Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputații au admis cererea DNA. Nicolae Păun poate fi arestat!

ro

24 Feb, 2016 15:49 1413 Marime text
 
Plenul Camerei a admis, în urmă cu câteva minute, cererea DNA pentru încuviințarea arestării deputatului Nicolae Păun. S-au înregistrat 166 de voturi ''pentru'' și 86 ''împotrivă'', în condiţiile în care în sală au fost prezenți 261 de deputați.
 
Votul a fost secret, cu bile. Deputații nu au putut să voteze săptămâna trecută cererea de arestare a deputatului din lipsă de cvorum. Plenul Camerei Deputaților a aprobat miercurea trecută doar cererea DNA de încuviințare a reținerii acestuia.
 
Comisia juridică a Camerei Deputaților a avizat favorabil cererile DNA de reținere și arestare preventivă în cazul lui Nicolae Păun.

Deputatul Nicolae Păun, preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori încheierea de tranzacţii financiare, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influenţă, influenţare a declaraţiilor, toate în formă continuată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii