Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistat de jandarmii constănțeni pe plaja Modern A fumat niste iarbă „pentru că este răcit şi îl doare gâtul”

ro

31 Jul, 2015 12:41 1549 Marime text
 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, aflat în misiune în zona plajei Modern, a observant, ieri, în jurul orei 16.30,  un bărbat care avea un comportament euforic şi încerca să intre în vorbă cu turiştii aflaţi pe plajă.  

La vederea jandarmilor, acesta a încercat să se îndepărteze din zonă şi să evite întâlnirea cu aceştia, aruncând un portofel pe care îl avea asupra sa.

Fiind întrebat cu privire la comportamentul său, acesta le-a declarat jandarmilor faptul că a fumat niste iarbă „pentru că este răcit şi îl doare gâtul”.         

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit în portofelul aruncat, trei pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde-maroniu.
      
Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au înaintat împreună cu probele găsite asupra numitului M.D.O. în vârstă de 21 ani, lucrătorilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii