Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deocamdată, se circulă, fără dificultate, pe A2 București – Constanța

ro

03 Jul, 2016 10:47 1427 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale. Se circulă în condiții normale, fără dificultate, și pe Autostrada A2 București – Constanța, și pe DN1 București – Brașov.

Este posibil, însă, ca în a doua părții a zilei, pe sensul către Capitală al acestor artere rutiere să apară probleme de fluență. Din acest motiv, reamintim conducătorilor auto că prin stația de taxare de la Fetești (de la km 144 al autostrăzii Soarelui) se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata peajului să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577.

De asemenea, în cazul în care pe tronsonul Brașov – Ploiești al DN1 se vor forma coloane de autovehicule pe sensul de coborâre, în zona stațiunilor montane, precizăm că se poate utiliza traseul alternativ DN1A Brașov – Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploiești.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers. De asemenea, reamintim că manevra de depăşire este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii