Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demersul ZIUA de Constanța privind averea lui Nicușor Constantinescu, extins la nivel național

ro

10 Jul, 2014 19:18 2522 Marime text
În emisiunea lui Andrei Bădin de la B1 Tv se discută despre cum baronul de Constanța, Nicușor Constantinescu, și-a transferat o parte din avere pe numele soției sale și a celor doi copii, subiect care face obiectul unei anchete publicate în ediția de astăzi a cotidianului ZIUA de Constanța.

Realizatorul emisiunii a lansat un sondaj. El invită telespectatorii să răspundă cu da sau nu la întrebarea - „Baronul de Constanța și-a trecut averea pe numele soției de frica justiției?”.

Nicușor Constantinescu a transferat pe numele soției sale o casă și un teren din Constanța și le-a donat celor doi copii câte o locuință.

Mai precis, Codruţa Constantinescu apare ca fiind unica proprietară a unui teren intravilan în suprafaţă de 1431 mp, dobândit în anul 2013 printr-un „act de lichidare a regimului comunităţii legale şi partaj voluntar fără sultă“. În acelaşi mod, Codruţa Constantinescu a intrat şi în posesia unei case de locuit în suprafaţă de 687 mp în Constanţa.

Andrei Bădin a citat pe post și reacția președintelui CJC cu privire la modificările survenite în declarația de avere a acestuia, declarație publicată ieri și aferentă anului 2014, dând citire SMS-ului primit de redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa. Amintim că la întrebarea adresată președintelui CJC, Nicușor Constantinescu, „Confirmaţi divorţul de soţia dumneavoastră, Codruţa, aşa cum reiese din declaraţia de avere?“, răspunsul primit de Ziua de Constanța a fost: „Nu. Dacă eram divorţat, ex-soţia nu mai apărea pe Declaraţie! E vorba de partajarea unor bunuri, între soţi. Credeam că vă interesează starea mea de sănătate!“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii