Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegaţie din Gemlik, în vizită la Medgidia

ro

25 Jan, 2011 18:06 970 Marime text
În perioada 27 ianuarie - 1 februarie, la Medgidia se va afla o delegaţie formată din cadre didactice ale şcolii din Gemlik, instituţie înfrăţită cu şcoala cu clasele I-VIII ,,Lucian Grigorescu".

Cadrele didactice ale şcolii din Medgidia au pregătit un program diversificat ce include: vernisajul expoziţiilor de fotografii, desene şi obiecte confecţionate de elevi, spectacole cu tradiţii şi obiceiuri româneşti, concurs de cultură generală, vizitǎ la Expoziţia „Lucian Grigorescu" de la Casa de Culturǎ „I.N.Roman, întâlnire cu elevi de liceu, şi vizite la instituţii publice din Medgidia. Oaspeţii turci vor fi însoţiţi şi în vizite la Bucureşti (Palatul Parlamentului), Constanţa (Consulatul Turciei, Inspectoratul Şcolar, acvariu).

Sosirea oaspeţilor turci din Gemlik are loc în această perioadă deoarece, la sfârşitul acestei săptămâni se desfăşoară Zilele Şcolii ,,Lucian Grigorescu", eveniment ce va culmina cu depunerea de coroane de la bustul marelui pictor (aflat în faţa muzeului care îi poartă numele), pe 1 februarie, de ziua de naştere a lui Lucian Grigorescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii