Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegaţia PNL Constanţa participă, mâine, la Congresul Extraordinar al PNL

ro

25 Jul, 2014 14:31 2041 Marime text
Mâine, 20 de delegați ai Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, printre care parlamentari, primari și membri ai Biroului Permanent Teritorial, vor participa la Congresul Extraordinar al PNL. Evenimentul politic ce va fi urmat de Congresul reunit PNL-PDL.

„Mâine vor avea loc întâlniri deosebit de importante atât pentru Partidul Național Liberal, cât și pentru Partidul Democrat Liberal. Împreună vom face pași decisivi în vederea alegerilor prezidențiale din toamna acestui an. Practic, acest congres va oficializa construcția marelui partid de dreapta pe scena politică românească. Unificarea dreptei este singura opțiune posibilă, în acest moment, pentru normalizarea și echilibrarea spectrului politic. De aceea, PNL și PDL și-au unit eforturile pentru a construi împreună un proiect politic solid pentru România. Alianța Creștin Liberală PNL-PDL are ca obiectiv participarea cu un candidat și un program electoral comun în cursa pentru Cotroceni”, a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, după cum se arată într-un comunicat de presă
 
Congresul Extraordinar al PNL va avea loc mâine, de la ora 12.00, în Sala Alexandru Ioan Cuza, eiar de la ora 13.00 va avea loc Congresul reunit al PNL și PDL, în Sala Unirea, Palatul Parlamentului. Delegația liberalilor constănțeni va fi condusă de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii