Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Degustari de foie gras, surpriza rafinata de la Zilele Vinul.ro Constanta

ro

22 Mar, 2011 17:59 2044 Marime text

foto.jpgFinFin Gastronomie este una dintre surprizele pe care o vor avea vizitatorii expozitiei Zilele Vinul.ro, eveniment ce se va desfasura in zilele de 1 si 2 aprilie, la Constanta. Importator direct al produselor Bizac, FinFin Gastronomie va aduce un plus de rafinament evenimentului, prin prezentarea produselor de calitate aduse din Franta: foie gras, dulceata de ceapa si pulpe de rata confiate. Preparate care isi vor gasi, cu siguranta, asocierea printre vinurile care vor putea fi degustate la Zilele Vinul.ro de la Restaurantul CafeCafe din cadrul Hotelului Cherica.

La Zilele Vinul.ro, degustarea de foie gras va fi asortata cu trei vinuri romanesti: Busuoiaca de Bohotin Autentique de la Crama Basilescu, Vin Alb Dulce de la Corcova Roy & Damboviceanu si Tamaioasa Romaneasca La Cetate Miracol, de la Crama Oprisor.

Expozitia Zilele Vinul.ro va avea loc pe 1 si 2 aprilie, la Restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica (4*, Str. Stefan cel Mare nr. 4, Constanta, vizavi de Irish Pub) si va gazdui o varietate de vinuri si gustari. La expozitia Zilele Vinul.Ro - Constanta sunt asteptati sa ia parte atat cunoscatori si pasionati de vinuri si gastronomie, cat si simpli curiosi.

Pe langa FinFin Gastronomie - http://www.finfin.ro/ -, au mai confirmat participarea la „Zilele Vinul.Ro" urmatorii producatori: Crama Oprisor, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Crama Garboiu, Vinfaraalcool.ro, Crama Basilescu, Corcova Roy & Damboviceanu, Cramele Halewood, Montrouge, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, WineRo si Senator Wine.

Biletele de acces costa 20 de lei si pot fi achizitionate de la intrare, pe toata durata expozitiei, adica zilnic intre orele 13:00 si 20:00. Pe langa posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor, fiecare vizitator va primi un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii.

„Zilele Vinul.Ro" reprezinta un eveniment lunar de promovare a culturii vinului, la care vizitatorii nu doar ca pot face cunostinta cu vinurile de top din Romania, ci isi pot petrece o dupa-amiaza placuta alaturi de familie, de prieteni sau de parteneri de afaceri.

Vinul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii