Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Degeaba faci piesă de vară, dacă nu apare Radu Mazăre în clip (video)

ro

29 Aug, 2013 11:33 2624 Marime text
Cum vine vara, cum apar piesele de sezon. Artiştii din industria muzicală autohtonă lansează piesă după piesă si clip după clip, iar mai nou, degeaba ai clip la Marea Neagră, dacă nu apare şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, în el.

Noi am reuşit să găsim deja patru clipuri în care edilul orasului de la malul marii apare, ba chiar şi cântă, dar cu siguranţă vom avea parte de altele în scurt timp.
Astfel, startul a fost dat de Celia şi Mohombi cu piesa Love 2 Party în care Radu Mazăre strigă într-un microfon, îndemnat de Costi Ionită,“Welcome to Mamaia“.

După ce a gustat din celebritatea oferită de industria muzicală, primarul a decis că este momentul să se lanseze cu adevărat în muzică, aşa că a lansat alături de Loredana, Cabron şi Alex Velea piesa “Viva Mamaia”.

 O noua piesa de vara, un nou videoclip cu Radu Mazăre. De data aceasta apariţia primarului este una absolut trecătoare în clipul lui Alin Vaduva în colaborare cu Mike Diamondz pentru piesa “Cine”.

Ok, am ajuns deja la trei apariţii până acum, iar cea de-a patra este în clipul unui mix de artisti, Johanna feat Dani Otil, Boier Bibescu, Adrian Tutu, Nonis cu piesa “Tot ce simt”, unde Radu Mazăre işi etalează echilibrul distrându-se pe mare cu un water jetpack, aparat ce-l propulsează cu jeturi de apă.Sursa: 1music.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii