Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete de decorare semnate de președintele Iohannis. Un militar a fost decorat cu Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari

ro

16 Jan, 2019 19:06 2499 Marime text
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 16 ianuarie a.c., decretele de decorare a domnului contraamiral în retragere Caragea C. Mircea și a domnului căpitan în retragere Dula Gh. Ioan.

Astfel, în semn de apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru vitejia şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere militare, precum şi pentru exemplara sa conduită civică, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari, domnului contraamiral în retragere Caragea C. Mircea, veteran de război.

De asemenea, în semn de apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru ţinuta morală de care a dat dovadă de-a lungul timpului, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, de pace, domnului căpitan în retragere Dula Gh. Ioan, veteran de război.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii