Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete de decorare semnate de președintele Iohannis. Un militar a fost decorat cu Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari

ro

06 Sep, 2018 17:09 1256 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, joi, 6 septembrie a.c., decretul de decorare a sublocotenentului în retragere Florea V. Constantin.
 
Potrivit Administrației Prezidențiale, în semn de apreciere pentru serviciile militare aduse României în timpul celui de-al doilea război mondial, pentru ținuta morală de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere militare, precum și pentru exemplul de conduită civică, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, sublocotenentului în retragere Florea V. Constantin.
 
De asemenea, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 6 septembrie a.c., decretul de decorare a lui Dieter Kosslick, director al Festivalului Internațional de Film de la Berlin (2001-2018), Republica Federală Germania.
 
Astfel, în semn de apreciere a performanțelor sale culturale, pentru atenția permanentă acordată filmului românesc, precum și pentru crearea de legături culturale și economice între România, piața germană de film și publicul internațional prezent la Berlin, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor, Categoria F – „Promovarea culturii”, lui Dieter Kosslick, director al Festivalului internațional de Film de la Berlin (2001-2018), Republica Federală Germania.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii