Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decrete de decorare, semnate de Klaus Iohannis. Cine a primit distincţii

ro

19 Sep, 2018 20:55 1564 Marime text

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 18 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 80 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru serviciile militare importante aduse României de personalul unității, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Ofițer cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Totodată, Klaus Iohannis, a semnat marți, decretul de decorare a lui Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

În semn de apreciere pentru contribuția importantă la restaurarea orgilor din România, pentru dezvoltarea învățământului vocațional şi profesional în acest domeniu, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria E „Patrimoniul cultural național”, domnului Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

Președintele României a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, atât în țară, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Comandor, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii