Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decret al Preşedintelui României Şase ofiţeri jandarmi decoraţi cu Ordinul "Virtutea Militară" pentru operaţiuni în Afganistan (galerie foto + video)

ro

18 Apr, 2014 14:00 6472 Marime text
Prin Decret al Preşedintelui României au fost conferite Ordinele Naţionale „Virtutea Militară”. Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a înmânat ordinele unor ofiţeri jandarmi pentru înaltul profesionalism demonstrat în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate în teatrul de operaţii din Afganistan.

În ceremonia care a avut loc azi la sediul Ministerului Afacerior Interne, şase militari jandarmi au primit ordinul „Virtutea Militară”, în semn de apreciere pentru profesionalismul , dăruirea şi curajul dovedite în teatrul de operaţii din Afganistan.
Cei şase ofiţeri jandarmi care au fost decoraţi sunt:
- generalul de brigadă Mircea Olaru - Ordinul „Virtutea Militară” , în grad de mare ofiţer, cu însemn pentru militari, de război;
-locotenent-colonelul Gheorghe-Sebastian Cucoş - Ordinul „Virtutea Militară” , în grad de Comandor, cu însemn pentru militari, de război;
-căpitan Ionel Chiţu - Ordinul „Virtutea militară”, în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari de război;
-colonelul Valentin-Florian Indrieş - Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari de război;
-colonelul Ovidiu Vasilică - Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari de război
- locotenent-colonelul Gheorghe Ionaşcu - Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari de război, care se află în prezent în misiune în Kandahar.
 
Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea i-a felicitat pe ofiţerii decoraţi şi le-a mulţumit, în numele românilor, pentru modul în care şi-au făcut datoria.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii