Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri în PSD după şedinţă Ponta - „Vom lua decizii radicale despre schimbări în partid“

ro

30 Jan, 2015 14:20 1550 Marime text
Premierul Victor Ponta a făcut declaraţii de presă după ședința strategică la Hotelul „Mara“ din Sinaia, pe fondul relației tensionate dintre conducerea centrală și mai mulți președinți de Consilii Județene, dar și lideri de organizații județene.

Victor Ponta a declarat că s-au discutat propuneri de modificare a reglementării celor două Camere, modul de colaborare în actualul Guvern, organizarea internă a PSD-ului.

„Am discutat propuneri de modificare a reglementărilor celor două Camere, astfel, o să avem luni întâlnire cu grupurile parlamentare, marţi, transparenţa şi predictibilitatea, miercuri dezbatere în plen, iar joi votul final“, a precizat Victor Ponta.

De asemenea, el a declarat că următorul congres va avea loc pe 20 - 21 martie, atunci când vor avea de ales preşedintele partidului, structurile de conducere şi departamentele politice.

„Am confirmat data de 20 - 21 martie pentru Consiliul Național, moment în care vom avea de ales structurile de conducere, președintele și departamentele politice, care să lucreze în ceea ce privește contribuția noastră ideologică la modernizarea societății românești și reprezentarea alegătorilor PSD din structurile locale și naționale, proiectul de modificare a statutului PSD, care să prevadă practic liniile pentru un nou program politic, noua strategie a noastră și noul proiect politic în perioada 2015 - 2019 și să stabilească modul de organizare internă - organizarea de conferințe județene și Congresul, care să consfințească modificările la statut și să aleagă echipa cu care PSD va merge în următoarele confruntări electorale", a mai adăugat Ponta.

Vicepreşedinţi, miniştri, lideri judeţeni, preşedinţi de Consilii Judeţene, au sosit de ieri seară la munte, acolo unde a avut loc Comitetul Executiv Naţional al partidului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii