Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate în cadrul Coremar SA Constanţa

ro

17 May, 2016 22:21 5387 Marime text
În Monitorul Oficial 1522, Societatea Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA Constanţa a convocat adunarea generala ordinară a acțonarilor înscriși în Registrul Acținarilor Societății la finalul zilei de 5 mai anul acesta, considerată dată de refernță pentru această adunare. Întâlnirea va avea loc pe 19 mai, la sediul societății, adică în Incinta Port, clădirea Căi Navigabile din Dana Tehnică.  
 
Pe ordinea de zi adinarea generală ordinară a acționarilor vro fi : aprobarea raportului de gestiune al administratorilor pentru anul 2015, aprobarea raportului auditoriului financiar pentru anul 2015, aprobarea situațiilor financiare pentru anul 2015, aprobarea repatizării rezultatului aferent anului 2015, aprobarea descărcării de gestiune a administratorilor pentru activitatea aferentă anului 2015, aprobarea programului de activitate al spcietății, programului de reparații și investiții, bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2016, aprobarea remunerării administartorilor societății, analiza și hotărâre cu privire la alegerea auditorilor societății, analiza și hotărâre cu privire la alegerea administartorilor, aprobarea datei de 10 iunie 2016 ca dată de identificare, împuternicirea președintelui CA, cu posibilitatea de substituire, să ducă la îndeplinire hotărârile AGA și să le înregistreze la ORC Constanța.
 
Acționarii înregistrați la data de referință pot participa și vota la agunarea generală direct, sau pot fi reprezentați prin alte persoane decât acționarii, cu excepția administartorilor, pe bază de procură specială.
 
Inființată în 1991, Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA, cu sediul social în Constanţa, Incinta Port, cladirea  Căi Navigabile/Dana Tehnică, are un capital social subscris de 6.500.110 lei, integral vărsat. Activitățile principale ale formei sunt serviciile anexe transportului pe apă.   
Acţionari persoane fizice sunt : Mihai Dede (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.0033845581%), Niculai Branzoi (cu o cotă de 0.0033845581%), Stila Stavrositu (cu o cotă de 0.0033845581%), cu lista de asiciați Asociația Coremar – PAS (ce are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 39.9899078631%), cu o altă lista de acționari persoane fizice (care dețin o cotă de 59.9999384626%). Persoanele împuternicite sunt: Iancu Adrian Stavrositu – deține și funcția de director general și administrator, Iancu Cuşu (ce deține funcția de membru în consiliul de administrație), Laurențiu Mironescu (are calitatea de director), Niculai Branzoi (calitatea de director), Marius Sorin Trandafir (administrator și membru în consiliul de administrație).
                                                                                                                                                        
Potrivit Registrului Comerțului la capitolul alte mențiuni, în anumite acte apare faptul că este pus sechestru pe anumite părți social/acțiuni. Este vorba despre un act administrativ, mai excat ordonanța din 16.10.2014, organ emitent fiind Parchetul de pe lângă Înalta Curte  de Casație și Justiție București, DIICOT – Structura centrala. In dosar s-a dispus extinderea  sechestrului asigurator aplicat anterior, precum și înființarea unui nou sechestru asupra altor acțiuni/părți sociale deținute de Cătălin Constantin Chelu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii