Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie importantă luată de Andreea Marin

ro

14 Feb, 2014 17:00 2884 Marime text
Decizie importanta luata de Andreea MarinAndreea Marin a decis să rezilieze contractul cu TVR întrucât echipa Prețuiește viața nu și-a primit banii de la postul public de televiziune, potrivit unui interviu de pe agentiadepresamondena.ro.

"Nu este o decizie usoara, mai ales ca am o istorie pe care o cunoaste toata lumea in TVR. Am facut multe lucruri frumoase in Televiziunea Publica in 20 de ani de cand lucrez in acest domeniu. S-a intamplat insa o situatie care m-a facut sa ma simt revoltata in interiorul meu fata de modul incorect in care se poate desfasura o colaborare in zilele noastre. A fost picatura care a umplut paharul"


"Întreaga echipă redacțională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-si primească salariul, așa cum este cazul colegilor din redacție și al colaboratorilor. De pildă, scenariștii, echipa de balet și mulți alți oameni n-au fost plătiți până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiți că au cine știe ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”, a declarat vedeta pentru sursa citată. Am incercat cu totii sa intelegem situatia dificila a TVR, dar pana la urma nu se poate sa fim la jumatatea lui februarie si tu, ca simplu redactor sau colaborator, sa vezi ca nu ti-ai luat salariul de cateva luni bune, ca nu iti este respectata munca, ca au trecut intre timp Sarbatorile si pentru familia ta”, a mai declarat Andreea Marin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii