Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Decizie a Tribunalului Constanţa în cazul lui Mircea Băsescu

ro

04 Jan, 2016 08:19 1869 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat în decembrie 2015 pronunţarea în dosarul în care Mircea Băsescu a fost judecat pentru trafic de influenţă, iar Marian Căpăţână pentru complicitate la trafic de influenţă, sentinţele în această cauză urmând să fie anunţate pe 4 ianuarie 2016, potrivit romaniatv.net.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost judecaţi pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă. Instanţa a amânat pronunţarea pentru data de 4 ianuarie 2016.

Decizia Tribunalului Constanţa nu va fi definitivă, urmând să fie atacată la Curtea de Apel Constanţa.

În 11 decembrie, la Tribunalul Constanţa a avut loc ultimul termen în acest dosar, iar cu acel prilej DNA a cerut condamnarea la închisoarea cu executare pentru Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână, în cazul primului solicitând ca pedeapsa să fie orientată spre maximul prevăzut de lege.

Avocatul lui Mircea Băsescu, Florin Şurghie, a cerut achitarea clientului său, spunând că nu există dovezi în legătură cu săvârşirea faptei, iar, în cazul în care instanţa va considera că este nevoie de o pedeapsă cu închisoarea, aceasta să fie cu suspendare.

UPDATE 9.50: Instanţa a decis amânarea din nou a cauzei, pentru a treia oară. Noul termen este 8 ianuarie 2016.

Sursa: romaniatv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii