Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia luată de Yahoo. Ce nu mai poţi face de acum pe mail

ro

14 Oct, 2016 07:29 2181 Marime text
Cei de la Yahoo vor să se asigure că utilizatorii nu vor opta pentru alt client de email. Yahoo a dezactivat opţiunea de trimitere automată a mailurilor primite - o funcţie care permite utilizatorilor să primească pe altă adresa de mail orice mesaj primeşte pe contul de Yahoo, scrie yoda.ro.

Decizia vine pentru a combate un val de utilizatori care aleg alt client de email după ce au recunoscut luna trecută că 500 de milioane de conturi au fost sparte în 2014. În plus, săptămâna trecută a apărut informaţia că Yahoo a scanat conturile a milioane de utilizatori la cererea unei agenţii din SUA.

Yahoo ar fi scanat în secret e-mailurile clienților pentru serviciile secrete americane

Cele două scandaluri par suficiente pentru mulţi utilizatori să aleagă Google Mail sau Microsoft Outlook. Însă Yahoo a luat decizia de a opri funcţia de trimitere automată a mailurilor la începutul acestei luni, anunţă Associated Press, citat de yoda.ro.

Atunci când încerci să foloseşti această funcţie, apare mesajul: „Functia este în faza de dezvoltare. Cât timp lucrăm pentru a o îmbunătăţi, am dezactivat temporar abilitatea de a trimite mai departe un mail către o alta adresă. Dacă funcţia era deja activată din trecut, emailul va continua să trimită mai departe mesajele către adresa configurată în trecut", potrivit yoda.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii