Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău „250 lei/gigacalorie - acesta este prețul pe care îl vor plăti constănțenii și în această iarnă”

ro

19 Oct, 2016 19:43 9086 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a postat în urmă cu scurt timp, pe pagina de Facebook, prețul pe care îl vor plăti constănțenii pentru căldură - 250 lei/gigacalorie. 

„250 lei/gigacalorie
Așa cum am promis, acesta este prețul pe care îl vor plăti constănțenii și în această iarnă.
Astăzi am finalizat prognoza și calculele bugetare pentru sezonul rece 2016-2017. 
Voi iniția proiectul de hotărâre și voi propune consilierilor locali să aprobe prețul de 250 lei începând chiar cu această lună. 
Mă bazez pe sprijinul consilierilor PSD și PMP, de la ceilalți aștept seriozitate, maturitate și înțelepciune, nu vorbărie multă și abțineri curajoase la comandă”, a scris Decebal Făgădău pe Facebook.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitor al urbei 20 Oct, 2016 13:54 Cum ramane cu iernile viitoare ?! Cum ramane cu asfaltatul strazilor de la perfiria orasului si chiar din restul urbei noastre ?! Cum ramane cu microbuzele si inlocuirea acestora cu autobuzele / minibuzele promise in campania electorala ?! Cum ramane cu amenajarea celor doua pietze comerciale : " GRIVITZA " si " BALADA " si trotuarele din municipiul Constantza, care trotuare sunt ca si strazile, sunt de plans ?! Ghenele de gunoi, balariile si mizeria din localitatea noastra sunt cat pe ce, chiar au inceput sa apara boli infectzioase : enterocolita, meningita, hepatita......... ! Domnule primar D Fagadau, multzumim pentru unele ajutoare, insa nu sunt deajuns pentru cate probleme imediate, care nu suporta amanare si trebuiesc rezolvate, problemele ramase in " plop " de la fostul primar R ST MAZARE, care fost primar intr-un mandat si 1/2, nu s-a mai ocupat de acest oras, ci de : statziunea Mamaia ! Constantzenii si-au pus sperantzele in dumneavoastra domnule primar, ca ce vetzi face treaba buna, insa rezultatele muncii primarului si ale membrilor consiliului local, intazie sa apara si sa fie evidente, cand incepetzi o treaba, trebuie sa o ducetzi pana la capat, exemplu : drumurile cuprinse intre cimitirul municipal si casele de la curte ale cartierului " Coiciu ", astfel de exemple sunt multe, dar ma opresc si asteptam rezultatele sa apara, daca nu, asteptam alegerile locale viitoare si procedam in consecintza.......... , ca timpul trece !