Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Armatei Române, depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor din Tulcea (galerie foto)

ro

25 Oct, 2018 15:01 2009 Marime text
Joi, 25 octombrie 2018, Mihai Nicolae, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la manifestările dedicate Zilei Armatei Române, desfășurate la Cimitirul Eroilor din municipiu.

La eveniment au mai participat prefectul Lucian Furdui, viceprimarii municipiului Andaluzia Luca și Petre Marinescu și comandantul Garnizoanei Tulcea, locotenent colonel Cosmin Frone.

Cu acest prilej, reprezentanții instituțiilor publice, dar și reprezentanții partidelor politice au depus coroane de flori la Osuarul Eroilor.

 „25 octombrie constituie expresia demnă a statutului ostașului român. Această zi ne onorează și ne obligă, în același timp, să cinstim cum se cuvinte memoria celor care, înfruntând cele mai mari pericole, au lăsat deoparte familii, prieteni, locuri natale și au luptat pentru România de astăzi, un stat unitar, independent și suveran.

Pentru toate acestea, noi, cei din administrația locală, în numele cetățenilor acestui județ, ne plecăm frunțile în semn de respect pentru toți ostașii români. Sunteți cei care au pus piatra de temelie a României moderne, a României independente, a României mari care, iată, în acest decembrie, împlinește 100 de ani de încercări, suferință, dar și de progres și civilizație.

Datorită dumneavoastră, celor din Armata Română, privim în urmă cu recunoştinţă şi spre viitor cu speranţă, ştiind că sunteți şi acum garantul integrităţii noastre naţionale.

Vă mulțumim și vă vom fi veșnic recunoscători!“, este mesajul președintelui Horia Teodorescu cu prilejul Zilei Armatei Române.

Sursa foto: Consiliul Județean Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii