Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De neoprit! Halep a trecut de Radwanska și o aşteaptă un meci dificil în semifinale la Cincinnati

ro

20 Aug, 2016 09:37 1377 Marime text
Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-1, în fața jucătoarei din Polonia, Agnieszka Radwanska. Românca o va întâlni în semifinale pe nemțoaica Angelique Kerber, care a trecut în 3 seturi, 4-6, 6-3, 6-0, de Carla Suarez Navarro, transmite gsp.ro.

A plouat la Cincinatii, astfel că, meciul a început cu aproape o oră mai târziu decât era programat, iar Simona a intrat greu în joc, permițându-i adversarei să puncteze nesperat.

Numărul 4 WTA e pe val a avut un start greoi, a greșit mult în primele game-uri Radwanska conducând cu 4-0, dar românca a revenit spectaculos și și-a adjudecat primul set, scor 7-5!

Cu o stăpânire de sine incredibilă, Halep a a  spulberat-o pe adversară în setul doi, scor 6-1, și e mai pregătită ca niciodată de întâlnirea dificilă  din semifinale, cu Angelique Kerber. Jucătoarea germană, locul 2 WTA, are șansa să ajungă numărul 1 mondial dacă va câștiga acest turneu.

 "Trebuie să schimb ritmul. N-am mai lovit atât de puternic ca în primele 4 game-uri și n-am mai greșit atât de mult ca în startul meciului. Radwanska a avut un start foarte bun, în acele 4 game-uri, dar apoi a trebuit să schimb ceva, să încerc mai multe unghiuri, am revenit și cred că am fost cea care a dominat partida", a declarat Simona Halep, citată de Gazeta Sporturilor.

Despre partida tare din semifinale, contra lui Angelique Kerber, Simona a spus:

"Trebuie să-mi stăpânesc emoțiile. Când joc contra lui Kerber, simt că pot fi agresivă, dar nu e așa ușor. Trebuie să am răbdare, să-mi fac jocul, cum am făcut azi. Cred că va fi o partidă asemănătoare cu cea de azi. Trebuie să lupt, știu că pot câștiga, am această încredere. Știu că înfrunt o mare jucătoare, dar n-am nimic de pierdut. Îmi voi face treaba și voi încerca să o înving".


În cealaltă semifinală se vor întâlni Garbine Muguruza și Karolina Pliskova.

sursa foto: gsp.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii