Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De miercuri, o nouă ediţie a „Târgului Național de Îmbrăcăminte – Încălțăminte Tinimtex” organizat de CCINA

ro

14 Sep, 2015 11:57 2250 Marime text
 
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează în perioada 16 – 20 septembrie 2015, cea de-a 64-a ediție a „Târgului Național de Îmbrăcăminte – Încălțăminte Tinimtex”.
 
Acest târg este unul din cele mai mari evenimente de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.
 
Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din stațiunea Mamaia, pe o suprafață de 5.500 mp.
 
Aici se vor reuni peste 240 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai evenimentului. 

De asemenea, la ediția din luna septembrie a Tinimtex, unii dintre expozanții prezenți la târg au pregătit publicului constănțean o Prezentare de Modă, cu cele mai reprezentative colecții de toamnă - iarnă, eveniment ce se va desfășura miercuri, 16 septembrie, începând cu ora 18.30, în sala de ceremonii a Pavilionului Expozițional, etajul 1. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii