Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la frigul din cameră, la insecta din ciorbă Reclamaţiile turiştilor de sărbători la ANPC

ro

17 Jan, 2015 17:21 1790 Marime text
 
Frigul din cameră, condiţiile de igienă şi calitatea mâncării au fost principalele aspecte reclamate la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) de români care, de sărbători, au mers în vacanţă sau doar într-un local pentru o seară, informează Mediafax.

ANPC a înregistrat, la sfârşitul lui 2014 şi începutul acestui an, 33 de sesizări privind petrecerea sărbătorilor de iarnă, majoritatea nefiind încă soluţionate, arată autoritatea într-un răspuns la solicitarea Mediafax.

Masa de Revelion a însemnat frig, farfurii nespălate şi whiskey terminat înainte de miezul nopţii pentru clienţii unui restaurant din Constanţa. Potrivit reclamaţiei, temperatura în restaurant era de 12 -15 grade C, iar plângerile clienţilor privind frigul au fost ignorate. În plus, se mai arată în sesizare, aperitivul a fost foarte sărac şi servit în farfurii nespălate, paharele şi tacâmurile au fost insuficiente, iar la la ora 22.00 consumatorii au fost anunţati că nu mai este whiskey, deşi băutura era inclusă în oferta free bar a restaurantului, relatează Mediafax.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii