Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la ce a pornit incendiul izbucnit la bordul remorcherului Hercules. Pompierii au stabilit cauza probabilă (galerie foto)

ro

27 Oct, 2017 14:42 2403 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au stabilit că în cazul incendiului izbucnit ieri la bordul remorcherului Hercules cauza probabil o reprezintă efect termic-tăiere, lipire fără respectarea normelor de protecție. A ars instalația electrică din sala motoarelor, echipamente electrice, tablou electric, vopsea. 

Reamintim că, pompierii au fost chemați ieri în Dana 78 din Portul Constanța. La locul cu pricina au plecat cinci autospeciale ale Detașamentului Port și o ambulanță SMURD

 „Remorcherul Hercules era în reparaţii. Incendiul a izbucnit în sala de maşini. Nu pot spune la acest moment cauza incendiului şi nici valoarea pagubelor produse. 47,5 milioane de lei a primit ARSVOM de la guvern în luna martie a.c. pentru retehnologizarea lui Hercules. Acum, lucrările erau finalizate în proporţie de 95 %. În momentul izbucnirii incendiului lucrau cinci echipe de muncitori. De acoperirea pagubelor si prelungirea termenului de finalizare a lucrarilor de retehnologizare va raspunde firma cu care ARSVOM a incheiat contractul“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Daniel Manole, directorul ARSVOM.

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii