Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la agonie la extaz! O cerere în căsătorie cu năbădăi

ro

15 May, 2016 21:36 1849 Marime text
Dorind să își petreacă toata viața alături de iubia sa, un bărbat a hotărât să o ceară pe aceasta în căsătorie, însă nu oricum. El a facut-o pe femeie să treacă de la agonie la extaz în doar câteva minute. Acesta şi-a sunat iubita şi i-a spus să vină cât poate de repede pentru că a suferit un accident. Însă tânăra a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita niciodată.
 
Vineri 13, părea din start o zi cu ghinion, lucru pe care cel mai probabil l-a gândit și tânăra care a a flat că iubitul său a avut un accident.
 
Femeia, antrenoare de fitness din Lugoj, era la sala și preda, când a aflat vestea cutremurătoare. Aceasta a lergat într-un suflet, însă odată ajunsă la fața locului a dat cu ochii de un benner imens pe care scria un mesaj de cerere în căsătorie.
 
„A trecut destul timp si ma bucur ca inca ma suporti, asa ca, ce zici Alina: Vrei sa fii sotia mea? Da sau... DA? Andrei”, a fost mesajul de cerere în căsătorie inscripționat pe benner, potrivit opiniatimisoarei.ro.
 
Nu a mai contat că era obosită, speriată și nervoasă, iubita bărbatului inventive a spus „DA”.
 
„Mergem spre mașină, care era parcată pe strada cu Policlinica și dau să trec strada, mă oprește, îmi arată bannerul, se pune în genunchi, dar a nimerit fix în baltă. Eu eram obosită, speriată și nervoasă și nu înțelegeam nimic. După câteva secunde am realizat! Ce puteam să mai și spun, ce să simt? Că toate femeile, așteptăm parcă acest moment, și să fim surprinse, iar eu chiar am fost! Îi multumesc pentru tot lui Andrei Govoreanu și răspunsul a fost DA”, a spus Alina Dragoi, conform aceleiași surse. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii