Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Crăciun, 130 de jandarmi constănţeni vor patrula pe străzile judeţului

ro

24 Dec, 2015 13:56 1937 Marime text
Jandarmeria  Constanţa a transmis în această dimineaţă, printr-un comunicat de presă, că peste 130 de jandarmi vor patrula pe străzile oraşului de Sărbătoarea Naşterii Domnului.

Astfel, cei peste 130 de jandarmi vor acționa zilnic, alături de  Poliție dar și independent, pentru menținerea ordinii publice în județul Constanța.
Pentru menținerea ordinii publice în zona de competență, jandarmii constănțeni vor acționa în cadrul patrulelor mixte împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, jandarmii vor constitui echipaje de intervenție pentru a intervene  în cel mai scurt timp pentru restabilirea ordinii publice în situația în care aceasta va fi tulburată, pentru aplanarea unor conflicte și pentru luarea măsurilor legale în eventualitatea producerii unor fapte antisociale, la sesizare din oficiu sau la solicitare prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență — 112.

Concomitent cu misiunile pe linia menținerii și asigurării climatului de ordine și siguranță publică, jandamii constănțeni vor acționa cu peste 100 de jandarmi zilnic pentru asigurarea pazei și protecției instituționale a celor 32 de obiective din competență.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii