Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce nu va juca Simona Halep în Fed Cup și care sunt turneele cu miză

ro

03 Apr, 2015 21:40 2471 Marime text
 
Eliminată în semifinale la Miami, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a pus punct unei perioade extrem de solicitante, începută acum patru săptămâni, la Indian Wells. De acum, principalul ei obiectiv este participarea la Roland Garros, informează digisport.ro.

Din câte se pare, Simona nu va juca în Fed Cup. Surse apropiate sportivei susțin că ea va face anunțul la revenirea în țară. Misterul se va lămuri însă miercurea viitoare, 8 aprilie, atunci când va fi anunțată echipa ce va evolua în deplasare contra Canadei, în barajul pentru Grupa Mondială I a Fed Cup, programat în zilele de 18 și 19 aprilie, relatează digisport.ro.

La doar o zi după ce se va fi terminat meciul din Fed Cup, la 20 aprilie, va începe un puternic turneu WTA, la Stuttgart, acolo unde Simona va fi cap de serie numărul 2. Halep ține să participe la competiția din Germania pentru că este un turneu la care poate acumula puncte, mai ales că anul trecut a fost eliminată din turul doi.

Primul turneu va fi cel de la Stuttgart, programat în perioada 20-26 aprilie, unde va fi, cum spuneam, a doua favorită după Maria Sharapova, campioana ultimelor trei ediții ale competiției.

Apoi va urma turneul de la Madrid, care va avea loc în perioada 2-9 mai. Ca un fapt divers, românca este și pe afiș, alături de Roger Federer. În Spania are de apărat finala jucată anul trecut contra Mariei Sharapova.

În fine, turneul de la Roma (11-17 mai) va încheia o altă perioadă încărcată pentru Halep. Și această competiție, la fel ca și cea de la Stuttgart, e una care poate aduce puncte importante Simonei, pentru că anul trecut s-a retras înaintea optimilor de finală.

Apoi, sezonul de zgură se va încheia pentru Simona Halep la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde e cotată cu șanse importante la cucerirea titlului și care va avea loc în perioada 19 mai – 7 iunie.


Sursa: digisport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii