Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„De ce nu putem circula și noi civilizat?” Nemulțumirile cetățenilor din Constanța la adresa firmelor de maxi-taxi și a autorităților

ro

29 Jan, 2017 18:40 2760 Marime text
În urma materialului publicat de cotidianul ZIUA de Constanța în care o tânără din municipiu povestește experiențele prin care trece aproape zilnic în microbuzele 304 şi 312 s-au declanșat o serie de nemulțumiri.

Citește și

Revoltă pe Facebook. Tânără din Constanţa, mesaj cu privire la condiţiile din microbuze
 
Astfel, oameni din Constanța au postat comentarii în care au arătat situații asemănătoare și nemulțumiri. Redăm câteva dintre acestea cu precizarea că ortografia și punctuația aparțin celor ce au postat.
 
„Situația este asemănătoare Ruta Constanța - Negru Vodă, Independența – Biruința. Zilnic aglomerație.
 
„Vino pe ruta Ovidiu – Constanța sau Ovidiu – Năvodari. Noi deja ne-am resemnat. Nu-i normal, dar cu cine să te lupți? Taxatorii îți spun «dacă nu-ți convine coboară», noi ne călcam înainte unii pe alții în picioare, gravidele primesc în continuare pumni în burtă și circulă fără să aibă loc pe scaune, dimineața mergem pe scară, șoferii dacă au chef opresc în stație, dacă nu – nu, patronii de microbuze se știu ei care obțin licență la Consiliu și actualii lideri n-au ce să facă, aruncă cu banii în Primăriile localităților pe unde trec, își mângâie între timp satisfăcuți buzunarele umflate, primarii promit în campanie reintroducerea autobuzelor pe rutele mai sus-menționate, iar călătorii care au ghinionul să nu aibă autoturisme sunt bătaia de joc a microbuziștilor și a șoferilor celor câteva autobuze! Dar noi am intrat în Europa și suntem în secolul XX, nu? Așa că mergem tot înainte în aceleași condiții! Poate până om ieși la pensie s-or reintroduce doar autobuze Ovidiu -Constanța să decongestioneze puțin traficul către Năvodari. Speranța moare ultima!”
 
„Încercați să luați legătura si cu cei care dau avizele de funcționare acestor Maxi-Taxi Fantomă sau coșciuge pe patru roți. Sunt foarte bune liniile pe care le oferă, dar sincer calitatea este jalnică atât a microbuzelor cât și a unor șoferi”.
 
„Nu vă urcați! Există RATC.”
 
„Ca să nu mai spunem de șoferii care opresc aleatoriu la cei care fac semn, iar dacă ai îndrăzneala să comentezi în vreun fel, nu te mai spală toată Marea Neagră! Și dintre cei mai răi, șoferii de pe 310 sunt campioni!”
 
„Trebuie luate măsuri cu privire la toate microbuzele din Constanța. De ce nu putem circula și noi civilizat?”
 
„Mai bine să le desființeze dacă tot e așa de mare nemulțumirea.”
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii