Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE De-a râsu`-plânsu` Şeful Protecţiei Consumatorului, plimbat între sediile Primăriei Constanţa (galerie foto)

ro

14 Sep, 2017 12:25 16302 Marime text
Deoarece astăzi Primăria Constanţa nu a dat curs invitaţiei comisarului CJPC, Horia Constantinescu, de a discuta problema locurilor de joacă, a decis să se ducă la Primaria municipiului Constanţa.

Acolo însă, după ce s-a legitimat, nu a fost lăsat să intre în primărie de portarii instituţiei şi a fost trimis la sediul Direcţiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanţa. Acolo, comisarul a fost întors din drum, înapoi la sediul Primariei Constanţa. Intors la sediul central la primăriei, Horia Constantinescu a fost primit la Direcţia Financiară pentru a înregistra în registrul unic, acțiunea de control.

UPDATE:

"În incinta primăriei am fost întâmpinat de domnul Vice Răsăuţeanu, care mă roagă să fac o cerere şi pe care o va valida ulterior. Este strigător la cer ceea ce se întampla! Aici Guvernul României nu are autoritate!", a declarat comisarul.

Horia Constantinescu mai adaugă:

"Pot muri copii, pot să se accidenteze, pot suferi din cauza lipsei unor condiţii civilizate de joacă. Primăria se opune soluţionării!"

Citeşte şi: Horia Constantinescu, şeful CJPC, vrea să închidă locurile de joacă neconforme din Constanţa

Horia Constantinescu îi cere primarului Decebal Făgădău să reabiliteze locurile de joacă din oraş (galerie foto + document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 15 Sep, 2017 19:35 Felicitari sefului CJCP.Din pacate,este nevoit sa vada pe pielea lui activitatea "sistemului" construit de Mazare.