Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De 1 Decembrie, în Piaţa Tricolorului din Tulcea se va deschide şi Târgul de Crăciun

ro

30 Nov, 2017 15:13 5433 Marime text
Manifestările organizate de Prefectura judeţului şi Garnizoana Tulcea vor începe la ora 10.00 cu prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă şi intonarea imnului naţional, după serviciul religios, discursurile autorităţilor şi ceremonialul de depunere a coroanelor de flori la statuia lui Mircea cel Bătrân fiind programată o paradă a instituţiilor militarizate. 

"Jandarmii tulceni vor participa cu Drapelul de Luptă al unităţii şi Garda Port-Drapel, un pluton format din ofiţeri şi subofiţeri precum şi echipaje de jandarmi cu şase autospeciale şi o ambarcaţiune folosite în misiuni specifice de ordine publică şi de intervenţie antiteroristă la obiectivele din competenţa unităţii", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului. 

Parada instituţiilor militarizate va încheia acţiunile organizate de autorităţi cu prilejul Zilei Naţionale a României. 

Tot de 1 Decembrie, în Piaţa Tricolorului se va deschide Târgul de Crăciun. 

Potrivit primarului municipiului, Constantin Hogea, de Ziua Naţională a României, va fi pus în funcţiune şi iluminatul festiv de sărbători, care va fi închis la un interval de două săptămâni de la Revelion, atunci când se termină sărbătorile de iarnă pe stil vechi. 

Ziua Naţională a României va fi marcată şi în unele cluburi de noapte din municipiu. Sub sloganul "Petrece româneşte", ele îşi aşteaptă clienţii în noaptea de vineri spre sâmbătă cu muzică românească, platouri cu preparate tradiţionale româneşti şi ţuică. 

Potrivit unui anunţ al Institutului de Cercetări Eco-Muzeale "Gavrilă Simion" din Tulcea, de 1 Decembrie, toate muzeele şi obiectivele muzeale din oraş vor fi închise, cu excepţia Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunări care va putea fi vizitat între orele 9.00 şi 17.00. 

sursa foto: www.primariatulcea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii