Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. „Anunțarea candidaturii mele a agitat apele” Andrei Eduard Burghelia îşi lansează candidatura la președinția Consiliului Județean al Elevilor Constanța

ro

31 Mar, 2015 13:27 2250 Marime text
Andrei Eduard Burghelia, președintele Asociației Elevilor din Constanța, a anunţat ieri, pe pagina unui cont de socializare că mâine, de la ora 10.30, în fața clădirii Palatului Copiilor Constanța, își va lansa candidatura la președinția Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Ulterior, va avea loc procesul de votare.
 
„Motivul principal pentru care acesta candidează este dorința de a depolitiza Consiliul Județean al Elevilor Constanța, o structură reprezentativă a elevilor. De asemenea, acesta mai candidează pentru a lupta mai eficient împotriva nerespectării drepturilor elevilor, cum ar fi dreptul la burse de merit, de performanță sau de studiu. Autoritățile locale sunt obligate prin Legea educației naționale nr. 1/2011 să ofere aceste burse, însă motivul nealocării burselor invocat de autorități a fost lipsa fondurilor disponibile”, se arată într-un comunicat al președintelui Asociației Elevilor din Constanța, remis azi redacţiei.

UPDATE 1, ora 18.32

„Cu regret vă anunț că în urma consultărilor dintre Consiliul Județean al Elevilor și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, sedința Adunării Generale a CJE Contanța s-a amânat cu o zi. Astfel, conferința de presă va avea loc pe data de 2 aprilie, la o oră stabilită imediat ce va fi anunțată ora și locația ședinței AG a CJE. Îmi pare rău pentru amânare, dar anunțarea candidaturii mele a agitat apele”, a transmis Eduard Burghelia, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii