Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dar din dar se face Rai!” Azilul „Tinereţe fără bătrâneţe” din comuna Cumpăna, beneficiarul unui proiect de întrajutorare

ro

28 Jan, 2015 16:11 3087 Marime text
Asociaţia de Întrajutorare a Spitalelor din România – „Verein Medikamenten, Medizinal und Spitalgeräte Hilfe für Rumänien”, al cărei preşedinte este Lucia Benovici Portman din Elveţia, a donat un număr de 25 de paturi electrice, de spital, echipate corespunzător.
 
Astfel, un număr de 10 de paturi au fost repartizate de Primăria Cumpăna în aceste zile Azilului „Tinereţe fără bătrâneţe” din comună, 10 către Spitalul de recuperare din Eforie Nord, care le vor folosi pentru saloanele de bâtrâni şi bolnavi şi 5 paturi către alţi beneficiari din comunitate, potrivit unui comunicat al Primăriei Cumpăna, remis astăzi redacţiei.
 
„Primăria şi Consiliul Local al comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, reprezentate legal de doamna primar, economis Mariana Gâju, mulţumesc pe această cale pentru gestul deosebit al doamnei Lucia Benovici Portmann care arată că,
de-a lungul celor 25 de ani de activitate filantropică în România, disponibilitatea ei în faţa nevoilor semenilor este neschimbată.”, se arată în documentul citat.

 
În zilele următoare, Primăria Cumpăna va repartiza peste 2.500 de articole de veselă (farfurii şi boluri) de producţie autohtonă către obiectivele social-educative de pe raza comunei, dintre care: Cantina socială de pe lângă Biserica „Sf. Cuvioasă Parascheva”, Centrul After school, Grădiniţele „Sf. Maria” şi „Florilor”, precum şi pentru laboratorul de turism al Liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu”. Aceste produse provin dintr-o donaţie făcută de către o societate de profil din ţară. cu sprijinul unor sponsori locali, cărora le mulţumim pe această cale.

Referitor la această acţiune, doamna primar, ec. Mariana Gâju, a declarat următoarele: „Dar din dar se face Rai, spune un proverb românesc. Eforturile susţinute ale administraţiei publice locale, care are în vedere grija permanentă şi preocuparea faţă de semenii noştri, faţă de serviciile sociale, demonstrează că venim în sprijinul acestora şi niciodată nu voi gândi că este o înjosire să cerem sprijin pentru a-l oferi mai departe celor care au nevoie, mai ales copiilor şi vârstnicilor. Dar nu vom susţine niciodată pe cei certaţi cu munca şi cu grija faţă de copii şi bătrâni”., potrivit comunicatului depresă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii