Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu, noi atacuri la adresa lui Ponta „Dar cine ești?”

ro

01 Apr, 2015 22:04 2080 Marime text
 
Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a lansat, astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, noi atacuri virulente la adresa președintelui PSD, Victor Ponta, potrivit psnews.ro.

„Domnul Klaus Iohannis însuși este un contraexemplu că se poate câștiga și elegant, cu argumente. Românii au ștampilat pentru eleganță, pentru coerență, nu pentru unul care a atacat cu crampoane direct la tibie, care a făcut atacuri la persoană, la familie. Domnul Klaus Iohannis le-a suportat cu o eleganță care i-a adus voturi.”, a declarat Cătălin Predoiu.

În același timp, Cătălin Predoiu a condamnat mesajele postate de premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, prin care lansează atacuri la adresa PNL.

„A scris: «Alina Gorghiu se ține de scandal». Că a îndrăznit să te critice? Dar cine ești? Pentru cine îl cunoaște dincolo de ecranul televizorului nu e o surpriză, există întotdeauna un dublu limbaj, un dublu mod de a gândi. Ne-am lamurit. Nu cred că poate exista un dialog real cât nu e o voință reală. Am vorbit de Masterplan atâtea luni de zile. Dar trebuie să ai un dialog real. Prioritatea priorităților e în Pitești, dar dacă nu vrei să accepți, sigur că n-ai un acord. A fost în Bruxelles fără un acord, apoi s-a întors fără un acord al Comisiei, și pentru motive tehnice, și fiindcă nu e un acord cu Poziția. Trebuie să accepți și când n-ai dreptate. De aproape un an și jumătate domnul premier tot împrumută soluții din bagajul nostru de programe. Foarte bine.”, a conchis Cătălin Predoiu.


Sursa: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii