Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Danuţ Tiberius Epure şi-a lansat candidatura la funcţia de rector al Universităţii Ovidius

ro

02 Feb, 2012 16:36 1293 Marime text

Ieri, prof. univ. dr. Danuţ Tiberius Epure şi-a depus oficial candidatura pentru funcţia de rector la Biroul Electoral Central şi şi-a lansat programul managerial. La eveniment au fost prezenţi prorectorii prof. univ. dr. Nicolae Dura, prof. univ. dr. Victor Ploae, prof. univ. dr. Vasile Sârbu, prof. univ. dr. Niculae Peride, alături de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomsiului şi decanul Facultăţii de Teologie, prof. univ. dr. Petru Bordei, prof. univ. dr. Corneliu Amariei, prof.univ.dr. Ion Bordeianu, prof.univ.dr. Mariana Aschie. Prof. univ. dr. Victor Ploae a declarat, în deschiderea acţiunii, că prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure este singurul cadru didactic care şi-a asumat responsabilitatea pentru a candida la funcţia de rector al UOC. La rândul său, prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure a declarat ca momentul înscrierii candidaturii este cu atât mai important cu cât alaltăieri s-au terminat alegerile la nivelul Consiliilor pentru cele 16 facultăţi ale Universităţii. „Obiectivul fundamental pe care îl propun pentru perioada 2012-2016 este creşterea continuă a calităţii în toate sferele academice şi accederea instituţiei noastre în categoria universităţilor de cercetare avansată şi educaţie", a declarat Danuţ Tiberius Epure.
„Imi doresc foarte mult ca Universitatea Ovidius din Constanta sa devina un nume de referinta nu numai in Romania, ci si in Europa“, a spus decanul FSE.
Totodata, acesta a declarat ca in cursul zilei de astăzi isi va depune candidatura si pentru Senatul Universitatii.
„In legatura cu contracandidatii mei, imi rezerv dreptul de a hotari impreuna cu echipa mea strategia de campanie electorala si nu ma voi lasa influentat de niciun fel de provocare venita din partea contracandidatilor mei. Ca om al faptei, nu sunt de acord ca unii sau altii sa-si construiasca imaginea prin vorbe goale, rostite in dezbateri demagogice. Imi doresc sa nu confundam alegerile universitare cu alegerile politice. Spatiul academic nu trebuie deturnat de la natura si misiunea sa, iar membrii comunitatii ovidiene merita intreg respectul si consideratia noastra, a tuturor celor ce vom candida la functia de rector. Nu voi da curs speculatiilor, nu voi agresa colegii cu mesaje, nu voi denigra, jigni sau intra in polemici sterile cu nimeni“, a declarat prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii