Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Learciu și-a pierdut calitatea de membru al ALDE. Ce spune ALDE Constanța

ro

25 Nov, 2018 16:50 3169 Marime text
Daniel Dumitru Learciu nu mai este membru al ALDE. Anunțul a fost făcut duminică de ALDE Constanța printr-un comunicat de presă.

„Acesta și-a pierdut calitatea de membru prin radiere, deoarce nu si-a platit cotizatia, conform statutului partidului. ALDE Constanța se delimiteaza de orice acțiune în legatură cu această persoană”, precizează ALDE Constanța.

ALDE mai menționează că: „Prin acțiunile sale repetate Learciu Dumitru Daniel nu face altceva decât să demonstreze ca NU este un om politic, că NU este un om de partid si că dorește să se lege de funcție și de scaun cu orice preț, indiferent dacă produce prejudicii de imagine partidului politic ALDE care l-a desemnat să ocupe acea pozitie politică. Acesta NU va mai face parte din ALDE niciodată, din cauza acțiunilor denigratoare, jignirilor și amenintarilor cu dosare penale aduse membrilor ALDE. Probabil acesta reprezintă interesele altor persoane sau entitati de la nivelul conducerii judetului Constanta”.

În acest moment instanta de judecată a hotarat doar suspendarea ordinul Prefectului, urmand sa se pronunte si in ceeea ce priveste anularea acestui ordin.

„Este bine să reamintim că alianțele politice se fac între partide, la nivel național dar și județean, nu între persoane. Îi asigurăm pe colegii noștri din PSD, că noi, cei din ALDE Constanta suntem parteneri onesti”, conchide ALDE Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii