Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Fenechiu a fost ales președinte PND, la primul congres al formațiunii

ro

13 Dec, 2015 17:39 2428 Marime text
Deputatul Daniel Fenechiu a fost votat președintele Partidului Național Democrat, la primul congres al formațiunii, desfășurat la Palatul Parlamentului.
 
Congresul a reunit 1.000 de delegați și a adoptat o rezoluție intitulată „O Românie pentru români", potrivit Agerpres. „Vom cere Consiliului Suprem de Apărare a Țării nu doar să includă, ci să impună în capul listei pericolelor la adresa siguranței naționale sărăcia, ca mijloc de exterminare a poporului român", se arată în rezoluția votată de membrii PND.
 
Fenechiu s-a declarat onorat și privilegiat să fi fost ales în fruntea acestui partid: „PND și-a propus să fie nu doar un alt partid politic sau un altfel de partid politic, ci partidul politic care să fie în serviciul românilor, care să construiască o Românie pentru români. Primul nostru congres demonstrează că suntem pe drumul cel bun", a spus acesta.
 
În funcția de prim-vicepreședinte al PND a fost aleasă deputata Gabriela Anghel și ca secretar general al partidului, deputatul Mihai Deaconu.
 
Sursa foto: danielfenechiu.ro    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii