Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor

ro

06 Feb, 2014 20:01 1504 Marime text
 Daniel Chitoiu a demisionat din functia de ministru al Finantelor, au declarat, pentru HotNews.ro, surse politice.
In jurul orei 16,00, Daniel Chitoiu declarase ca "exista posibilitatea" sa-si dea demisia din functia de ministru al Finantelor. "Maine voi da un raspuns. Remanierea mea este exclusa", a spus acesta, la finalul unei sedinte a conducerii USL, unde liderul liberal Crin Antonescu a cerut inlocuirea sa din Guvern. Crin Antonescu si alti lideri liberali il considera de mult timp pe Chitoiu drept un apropiat al premierului Victor Ponta, acuzindu-l de tradare a intereselor partidului.
Joi, Crin Antonescu l-a acuzat pe Chitoiu intr-o intilnire a conducerii partidului ca nu a informat partidul despre initiativa Guvernului de injumatatire a ratelor pentru debitorii cu venituri mici, masura calificata drept "de stinga" de catre liderii liberali.
Antonescu i-a cerut lui Chitoiu sa-si dea demisia din Guvern, in caz contrar urmind sa fie exclus din partid.
Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro ca favorit pentru inlocuirea lui Daniel Chitoiu la ministerul Finantelor este actual ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu (PNL). Portofoliul Sanatatii ar urma sa fie preluat de Cristian Busoi, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii