Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:50 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Băluță a dispus sesizarea comisiei de disciplină în cazul Colectiv

ro

09 Nov, 2015 18:28 916 Marime text
 
Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus sesizarea și întrunirea comisiei de disciplină din primărie și Direcția Generală de Poliție Locală sector 4.
 
„Întrunit în ședința extraordinară, luni, Consiliul Local sector 4 a luat la cunoștință de demisia lui Cristian Popescu-Piedone din funcția de primar. De drept, în baza Legii 215/2001, atribuțiile ce îi reveneau acestuia vor fi îndeplinite de viceprimarul sectorului 4, Daniel Băluță. În noua sa calitate, având în vedere prerogativele ce îi revin, primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a adoptat, ca prime măsuri administrative, sesizarea și întrunirea de urgență a Comisiei de disciplină a funcționarilor publici constituite atât în cadrul aparatului de specialitate al primarului sectorului 4, cât și în cel al Direcției Generale de Poliție Locală sector 4”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria sectorului 4, potrivit agerpres.ro.
 
În urma analizei pe care membrii comisiei o vor realiza, vor fi stabilite măsurile disciplinare ce se impun a fi adoptate față de funcționarii publici care au săvârșit abateri disciplinare în exercitarea atribuțiilor ce le reveneau în cazul tragediei de la clubul Colectiv, conform comunicatului.
 


Sursa foto: agerpres.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii