Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Voiculescu, la mâna judecătorilor Înaltei Curţi

ro

24 Jul, 2014 20:42 1602 Marime text
Curtea de Apel a decis azi să sesizeze Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea pronunțării unei hotărâri prealabile cu privire la o chestiune de drept, și anume, dacă Dan Voiculescu avea dreptul să facă o contestație împotriva deciziei Tribunalului București din 10 iulie, instanță care nu a fost de acord cu ridicarea controlului judiciar, transmit jurnalistii site-ului stiripesurse.ro.
 
În consecință, procesul se suspendă până când Înalta Curte de Casație și Justiție va da o soluție în această chestiune de drept, mai scrie sursa citată.
 
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus, la începutul lunii iulie, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de Dan Voiculescu, acuzat de șantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial. Dan Voiculescu a atacat decizia procurorilor la Tribunalul București, instanță care i-a respins pe 10 iulie acțiunea, după care el a făcut contestație la Curtea de Apel București. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii