Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Mihalache-„Guvernul Cioloş a fost o soluţie de avarie, generată de tragedia de la Colectiv”

ro

23 Dec, 2015 21:07 2078 Marime text
 
Dan Mihalache, consilierul lui Klaus Iohannis, a vorbit, astăzi la România TV despre Guvernul lui Dacian Cioloş. Acesta a spus despre Guvern că a fost „o soluţie de avarie, generată de tragedia de la clubul Colectiv”.
 
Tot Mihalache a specificat faptul că guvernul de tehnocraţi nu este acel guvern despre care şeful statului vorbea în campania electorală din 2015.
 
„Guvernul Cioloş a fost o soluţie de avarie, generată de tragedia de la Colectiv şi de nemulţumirea socială pe care tragedia a generat-o. Dar nu tragedia în sine. Tragedia de la Colectiv a fost că un factor detonator al unei nemulţumiri sociale agregate, care viza un anumit mod de a face politică, corupţia, corupţia din sistemele politice şi administrativ şi atunci, pentru a elibera un pic din presiunea socială care se crease şi care riscă să derapeze, s-a conturat soluţia unui guvern de tehnocraţi.
Să ţinem bine minte. Partidele, fie PNL, fie PSD, nu au propus o soluţie politică. Singurii care au insistat în consultările de la Cotroceni pe o soluţie politică au fost cei de la ALDE. Partidele nu au propus o soluţie politică şi au agreată această soluţie a unui guvern de tehnocraţi. Nu este, cred, acel guvern de care preşedintele vorbea în campania electorală. Noi fiind legaţi de dreapta, de PNL, ne dorim un guvern politic al dreptei, dar după alegeri şi prin alegeri”, a declarat acesta, conform aceleiași surse.
 
De asemenea, Mihalache a subliniat ideea că preşedintele Klaus Iohannis a purtat mai multe discuţii cu Dacian Cioloş, în toamna lui 2016, înainte de a-l desemna pentru funcţia de premier. 



Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii