Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Fătuloiu pleacă din Ministerul Afacerilor Interne

ro

15 Nov, 2013 12:54 1460 Marime text
Şeful Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Oradea, Dan Fătuloiu, îşi încetează raporturile de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne, în urma unui decret semnat vineri de preşedintele Traian Băsescu.

Adminsitraţia prezidenţială a anunţat vineri că preşedintele a semnat "decretul privind întreruperea raporturilor de serviciu ale chestorului şef de poliţie Dan-Valentin Fătuloiu cu Ministerul Afacerilor Interne", fără a face alte precizari.

Chestorul-sef Dan Fatuloiu, fost şef al Poliţiei Române şi fost secretar de stat în MAI, demis în urma scandalului generat de asasinarea lui Gheorghita Mararu, a preluat în luna ianuarie 2013 conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF), în Oradea, printr-un ordin al ministrului Internelor.

În vărstă de 56 de ani, chestorul Dan Valentin Fătuloiu a fost şeful Politiei Române între 2005 şi 2007, când a plecat de la conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind desemnat şef al Biroului atasatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, în funcţia de ministru-consilier.

Din 2009, a fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor şi sef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică al MAI.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii