Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş „Lucrăm pe conceptul de lege a salarizării pentru magistraţi”

ro

20 Oct, 2016 21:24 1388 Marime text
Image result for dacian ciolosDacian Cioloş a declarat că a convenit că o să înceapă să lucreze împreună cu magistraţii pe chestiunile legate de salarizare acolo unde sunt lucruri de corectat, dar nu imediat şi sub presiune.

„Am vrut sa am o discutie mai larga, dincolo de salarizare, pentru ca eu vreau ca in aceasta perioada de precampanie sa nu avem actiuni care sa puna la indoiala credibilitatea justitiei si mai ales sa evitam conflicte intre puteri in stat. Si asta am vrut sa evit, apropo de aceasta discutie in jurul salariilor. Pentru ca, pe de alta parte, cei din justitie au dreptate cand spun ca e nevoie de o perspectiva mai clara privind sustinerea justitiei nu doar declarativ, dar si financiar, pentru ca au nevoie de investitii, de infrastructura. Si am convenit ca o sa incepem sa lucram impreuna ca pana la finalul mandatului acestui guvern, asa cum vom face si cu legea salarizarii unitare, sa lucram si in acest domeniu si pe chestiunile legate de salarizare acolo unde sunt lucruri de corectat, dar nu imediat si sub presiune, ci in functie si de posibilitatile pe care le avem, dar sa gandim si un plan multianual pe care sa-l lasam pentru viitorul guvern si parlament.

„Am spus ca decat sa discutam punctual acum de o crestere cu 18% la unii sau la altii, aici am avut discutii legate de hotarari judecatoresti care trebuie aplicate, trebuie automat extinse tuturor acum, sau daca n-ar fi mai bine sa lucram pe conceptul de lege a salarizarii pentru magistrati si acolo sa purtam aceasta discutie", a subliniat Cioloş într-un interviu acordat Hotnews.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii