Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș, despre creșterea salariilor cu 10%

ro

22 Nov, 2015 23:57 1336 Marime text
Dacian Cioloș a declarat, în această seară, că doreşte să păstreze în buget măsurile din Codul fiscal, dar și, în măsura în care va fi posibil, creșterile salariale.

„Asta intenționăm să păstrăm în buget: atât măsurile din Codul fiscal, care ni se par foarte importante pentru a redinamiza sectorul economic, suntem într-o fază de creștere economică, una din cele mai importante din UE și e important, ca și în această perioadă de tranziție, să spun — sectorul economic să aibă încredere în cei care conduc România. Deci, de aceea, sunt foarte multe măsuri care știu că sunt bune, sectorul economic le apreciază, în Codul fiscal, deci avem intenția să le menținem, să le aplicăm. La fel, creșterile salariale sunt necesare, în multe domenii. După părerea mea, sunt necesare și creșterile salariale, dar și reforme în sectorul respectiv. Oricum, intenția noastră este, în măsura în care va fi posibil, să păstrăm aceste creșteri salariale, care au fost decise deja de Parlament și legile promulgate", a spus Dacian Cioloș, la Digi 24.

Despre creșterile salariale pentru bugetari de 10% decise de Parlament, lege care încă nu a fost promulgată, Cioloș a precizat că trebuie așteptată promulgarea. 

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii