Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș, către studenții de la Medicină „Să recâştigaţi încrederea în sistemul de sănătate“

ro

03 Oct, 2016 11:37 1847 Marime text
Premierul Dacian Cioloș le-a transmis studenților Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" din Cluj că așteaptă de la ei ca, atunci când vor profesa, să recâștige încrederea în sistemul de sănătate, potrivit România TV.

„Așteptăm și de la dumneavoastră ca, în momentul în care veți ajunge să profesați, să fiți în măsură, prin contribuția pe care o veți aduce, să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea în sistemul de sănătate. Și asta presupune în primul rând onestitate, presupune verticalitate, presupune curajul de a spune lucrurilor pe nume", a declarat Dacian Cioloș luni, în discursul rostit cu ocazia începerii noului an universitar la UMF Cluj, potrivit Agerpres.

Premierul a adăugat că trebuie spuse atât lucrurile bune care s-au făcut în sistemul sanitar dar și problemele care există în sănătate.

„Cred că nu trebuie lăsată presiunea publică să umbrească lucrurile bune care se fac în sistemul medical și de sănătate din România și să nu fiți împinși sau să fiți în situația de a trebui să plecați din țară pentru a spune că în sistemul medical din România se formează oameni performanți, oameni care știu să își facă treaba foarte bine, dar, în același timp, să știm împreună să identificăm atunci când sunt probleme, să avem curajul să vorbim despre ele și împreună să putem să găsim soluții", a adăugat Cioloș.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii