Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș a hotărât să păstreze aceeași structură a Guvernului

ro

12 Nov, 2015 22:35 1319 Marime text
 
Premierul desemnat, Dacian Cioloș, a fost în această seară la sediul Partidului Naţional Democrat, unde a discutat cu conducerea formațiunii condusă de Daniel Fenechiu.
 
Tema discuțiilor a fost formarea noului guvern.
 
Astfel, în această seară Cioloș a încheiat negocierile cu partidele politice.
 
Dacian Cioloș a declarat, la finalul negocierilor cu toate partidele, că scopul acestora a fost să îşi prezinte priorităţile din programul de guvernare, dar şi să vadă care sunt „sensibilităţile” formaţiunilor politice. Un alt anunț important pe care l-a făcut a fost acela că nu va modifica structura Guvernului.
 
„Am avut întâlniri cu partidele în care le-am prezentat priorităţile pe care le avem în vedere şi pe de altă parte am vrut să văd şi care sunt sensibilităţile partidelor politice, fiind conştient că nu o să putem include toate lucrurile în programul de guvernare. Eu lucrez acum, în paralel, şi la programul de guvernare şi la identificarea viitorilor miniştri.
Este firesc că va trebuie să le las timp miniştrilor, după ce îşi preiau portofoliile, să vadă ce se poate face. Pe de altă parte, sunt conştient, fiind un guvern de tehnocraţi, că dincolo de votul de învestitură, majorităţile se vor constitui în Parlament şi vor trebui negociate pentru fiecare proiect major în parte. Această va presupune un dialog intens cu partidele politice şi de asta am vrut să dau tonul de la început. Voi păstra aceeaşi structura a Guvernului”, a declarat Dacian Cioloş, la finalul întâlnirii cu liderii PND, potrivit româniatv.net.  
 
Tot astăzi, pemierul desemnat s-a întâlnit și cu Traian Băsescu, liderul MP, şi cu Mircea Geoană, preşedintele PSRO. 


Sursa foto: Facebook - Dacian Cioloș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii