Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacia a ajuns la o cifră fabuloasă de maşini vândute Vezi câte chei s-au înmânat de zece ani

ro

15 Oct, 2014 15:49 1969 Marime text
Potrivit antena3.ro, Dacia a ajuns la 3 milioane de maşini vândute din 2004 până în prezent, cheile automobilului cu numărul 3.000.000, un model Dacia Sandero Stepway, fiind înmânate unui client din Spania de către Nicolas Wertans, directorul de Vânzări al grupului Renault.

Atingerea cifrei de 3 milioane de autovehicule vândute în ultimii zece ani a fost marcată în cadrul Salonului Auto de la Paris, se arată într-un comunicat al grupului, remis agenţiei Mediafax.

Vânzările Dacia la nivel mondial au crescut în primul semestru cu 24,4%, în timp ce în Europa, principala piaţă a mărcii, livrările au avansat cu 36,2%. În bazinul mediteranean, Dacia şi-a crescut cota de piaţă în toate ţările din regiune, în ciuda unor contexte economice mai puţin favorabile, conform comunicatului.

De asemenea, Dacia a anunţat că va începe să fie comercializeze autovehicule şi pe piaţa din Israel, înainte de sfârşitul anului. În 2013, Dacia s-a lansat în şase ţări: Marea Britanie, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Cipru şi Malta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii