Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blaga „Dacă ține la România și la partidul lui, Ponta trebuie să-și dea demisia”

ro

01 Jul, 2015 23:44 878 Marime text
 
Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat, astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate că premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze de la conducerea Guvernului, dacă ține la România și la partidul lui, potrivit Agerpres.

El a spus că „problemele” pe care Victor Ponta le are cu justiția decredibilizează atât țara, cât și PSD, iar „grija” premierului de a „sta agățat de scaunul de la Palatul Victoria” denotă faptul că nu-l interesează soarta românilor, ci doar a sa.

„Ponta nu are ce căuta în fruntea Guvernului României. (...) Orice om în situația lui și-ar fi dat demisia, dar asta înseamnă să fii bărbat politic”, a declarat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Liderul PNL a opinat că Ponta și-a pierdut autoritatea în propriul partid și că PSD este în momentul de față „în degringoladă”, fapt demonstrat și de ieșirile publice ale unora dintre reprezentanții marcanți ai acestei formațiuni politice.

Blaga a anunțat că liberalii vor introduce în toamnă, după vacanța parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, fiind pregătiți să preia guvernarea.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii