Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis Constanţa nu se mai retrage din Liga Campionilor

ro

07 Oct, 2015 16:48 1286 Marime text
Serhan Cadâr, directorul executiv al campioanei României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a declarat, în urmă cu puţin timp, că echipa nu va fi retrasă din Liga Campionilor, aşa cum se plănuise iniţial, arătând că renunţarea la competiţie presupune costuri foarte mari. În total, CVM Tomis Constanţa ar fi plătit 109.000 de euro şi ar fi suportat o suspendare de trei ani din toate competiţiile europene.

„Oricât de supărat aş fi pentru amânarea alocării banilor de la Consiliul Local Constanţa, vreau să rămân lucid, astfel că nu ne vom mai retrage din Liga Campionilor. Sper să nu ajungem să jucăm în ligă cu tineri de 15-17 ani. Nu ştiu însă în ce măsură jucătorii străini şi ceilalţi componenţi ai lotului vor mai rămâne la echipă”, a spus Serhan Cadâr, care a mai spus că la CVM Tomis sunt întârzieri salariale însemnate.

După ce şedinţa de la Consiliul Local s-a amânat, echipa, care plecase în Bulgaria pentru un meci amical, s-a întors la Constanţa, fiind anulat şi mini-turneul de trei zile din Turcia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii