Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cutremur în lumea politică DNA ar avea finalizată lista demnitarilor implicaţi în Dosarul Microsoft-EADS

ro

02 Sep, 2014 15:08 2599 Marime text
Procurorii DNA sunt pe cale sa dea una din cele mai mari lovituri de la infiintarea institutiei, scrie ştiripesurse.ro.

Totul ar fi explodat dupa ce unul din pionii cei mai importanti a inceput să facă dezvăluiri. Cel care a ales sa colaboreze cu procurorii DNA ar fi avocatul Doru Bostina. Imediat după mărturisirile făcute de acesta la sediul DNA s-au prezentat o serie de fosti si actuali demnitari si nu numai.

Este vorba de Dosarul Microsoft-EADS, în care statul roman a fost pagubit cu cel putin 60 de milioane de euro. Totul in urma contractelor paguboase incheiate cu firmele Microsoft si EADS, privind cumpararea de licente IT pentru Ministerul Educatiei, Ministerul Comunicatiilor si Ministerul de Interne, sub „inaltul patronaj” al Secretariatului General al Guvernului.

Se pare ca lista demnitarilor implicati in aceasta operatiune de devalizare a bugetului statului roman care s-a intins pe ultimii zece ani este aproape gata. 3 ministere sunt implicate in scandalul politico-financiar. Asta inseamna foarte multi fosti si actuali demnitari. Printre acestia Serban Mihailescu, Mihnea Costoiu, Dan Nica, Karoly Borbely, Mihai Tanasescu, Niculae Dumitru „Niro” sau  Valerian Vreme, mai notează ştiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii