Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:15 25 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanţa îşi deschide porţile

ro

21 Oct, 2015 13:09 934 Marime text
Cu ocazia Zilei Europene a Justiției, celebrată în întreaga Europă în data de 25 octombrie 2015 a fiecărui an, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, ne invită să participați, în data de 23 octombrie, la activitățile desfășurate cu acest prilej, destinate a apropia justiția de cetățeni, pentru a-i ajuta să fie mai bine informați despre drepturile lor şi modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.
Organizarea evenimentului are ca prioritate asigurarea transparenței activității acestei instituții, de natură să permită cetățenilor să-și formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condițiilor de muncă ale magistraților și a etapelor pe care le parcurge un dosar până la soluționare, precum și asupra altor aspecte relevante din activitatea procurorilor.
Cu această ocazie, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, din Constanța, str. Smârdan nr. 10 C, între orele 10.00 – 14.00, sunt așteptați elevii, studenții, auditorii de justiție, reprezentanții societății civile, jurnaliștii, precum și toți cei interesați să fie bine informați în legătură cu activitatea acestei instituții, scopul activităților desfășurate fiind de a aduce justiția în atenția acestora și de a reaminti că „este un serviciu pentru cetățeni”. Accesul oricărei persoane se va face numai pe baza documentelor de identitate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii